Μετεγχειρητική φροντίδα μετά από διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών

Όποιος έχει προβεί στη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών, ξέρει και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είναι μια απλή διαδικασία. Και θα έχει να δώσει και αρκετές συμβουλές για τους υποψηφίους.

Αφού κάνατε λεπτομερώς την έρευνα σας και ζυγίσατε τις επιλογές σας, αποφασίσατε και τελικά κάνατε την διαδικασία της μεταμόσχευσης που τόσο περιμένατε. Το χειρουργικό μέρος τέλειωσε και είστε τώρα έτοιμοι να πάτε στο σπίτι και να αρχίσουν να μεγαλώνουν τα καινούργια μαλλιά σας! Μετά από όλη αυτή την αναμονή, ηρεμήστε λίγο και σκεφτείτε τι μπορεί να βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι πρωταρχικής σημασίας να ακολουθήσετε τις μετεγχειρητικές οδηγίες που θα σας δοθούν. Λάβετε υπ όψη ότι ειδικοί έχουν σκεφτεί πολύ πώς να αναπτύξουν κάποιες κατευθυντήριες οδηγίες για ασθενείς μετά από μια μεταμόσχευση μαλλιών.
http://www.hairtransplants-hdc.com/lang-gr/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD/pageid-390/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s